Categorii

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promotiile

Information

Producatori

Buletin informativ

Furnizori

Patru linii directe I/O

Patru linii directe I/O

Patru linii directe I/O

Patru linii de I/O ale microcontrolerului expuse direct .

#00-1

20,35 lei

Adaugă în coş

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 points care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,20 lei.

30 other products in the same category:

Informații

Formă: M1S

Putere:

    5V - Consumă 20mA

Mates cu: # 20, # 21, # 49

Detalii

Uneori doriți doar să lucrați direct cu liniile de procesare I / O ale CPU - fără alte circuite logice. Acest Tibbit include patru fire care conectează liniile de control la liniile I / O. Completați-l cu blocul terminal Tibbit # 20 (nouă blocuri terminale) sau # 21 (patru blocuri terminale) și aveți patru linii CPU "expuse" și gata de utilizare.

Rețineți că o linie I / O a procesorului are o tensiune variabilă de la 0-3,3V când linia este activată (io.enabled = 1- YES). Tensiunea poate fi apropiată de 5V atunci când linia este dezactivată (io.enabled = 0- NO). Acest lucru se datorează faptului că procesorul are rezistențe pullup conectate la 5V.

Combinarea acestui Tibbit cu # 21 este potențial limitată în utilizare, deoarece # 00-1 nu are linii GND sau alimentare dedicate, iar Tibbit # 21 nu le are, de asemenea. Aveți nevoie de GND (și alimentare)? Luați în considerare înlocuirea # 21 cu # 20 (are GND si alimentare), sau folosiți Tibbit # 00-2 (acesta furnizează GND) sau # 00-3 (furnizează GND și alimentare).

LED-uri

Patru LED-uri galbene sunt conectate la patru linii de comandă ale procesorului (prin intermediul porților de buffer). LED-urile se aprind pentru starea LOW a liniilor de control.

Comentarii

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

Patru linii directe I/O

Patru linii directe I/O

Patru linii de I/O ale microcontrolerului expuse direct .

Scrie-ti recenzia