Categorii

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promotiile

Information

Producatori

Buletin informativ

Furnizori

Carcasa si ambalaj Exista 3 produse.

Carcasa si ambalaj

Majoritatea proiectelor necesita o carcasa. Proiectarea uneia nu este un lucru simplu. Automatul programabil TPS poate fi comandat optional cu o cutie Tibbo Project Box (TPB) kit.

Disponibila în trei versiuni, carcasa TPB include parti usor de asamblat si accesorii. Fiecare cutie poate fi comandata cu prinderi pentru sina DIN, precum si kit de protectie la vibratii, care va asigura modulele în conectori.

 • Size 2 Tibbo Project Box
  Size 2 Tibbo Project Box
  [TPB2-D]

  Această cutie se potrivește cu Placa PCB Tibbo Project Board 2 și, prin urmare, poate găzdui până la 6 module "M" și 6 module Tibbits "C". Kit-ul include capacele de sus și de jos, pereții laterali stânga și la dreapta, ghid de lumină pt LED-uri de stare , șuruburi, kit de montare pe șină DIN, precum și inserții de hârtie cu capace transparente pentru marcarea firelor și cablurilor.

  Această cutie se potrivește cu Placa PCB Tibbo Project Board 2 și, prin urmare, poate...

  Această cutie se potrivește cu Placa PCB Tibbo Project Board 2 și, prin urmare, poate găzdui până la 6 module "M" și 6 module Tibbits "C". Kit-ul include capacele de sus și de...

 • Size 3 Tibbo Project Box
  Size 3 Tibbo Project Box
  [TPB3-D]

  Acest kit este conceput pentru placa PCB cu dimensiunea 3 (TPB3) și poate găzdui până la 14 modeule "M" și 14 module Tibbits "C" . Sisteme de dimensiune 3 au spațiu amplu pentru aplicații sofisticate care necesită mai multe funcții I/O și/sau un volum mare de linii de I/O.

  Acest kit este conceput pentru placa PCB cu dimensiunea 3 (TPB3) și poate găzdui până...

  Acest kit este conceput pentru placa PCB cu dimensiunea 3 (TPB3) și poate găzdui până la 14 modeule "M" și 14 module Tibbits "C" . Sisteme de dimensiune 3 au spațiu amplu pentru...

 • Size 2 Project Box With LCD/Keys
  Size 2 Project Box With LCD/Keys
  [TPB2L-D]

  Ca TPB2, acesta cutie este pentru PCB Tibbo Project Board 2, cu excepția ca în loc de capacul superior obisnuit, cu spații pentru două inserții de hârtie, TPB2L încorporează un display 320x240 3.5 "TFT LCD și patru taste senzor (ambele sunt incluse în kit).

  Ca TPB2, acesta cutie este pentru PCB Tibbo Project Board 2, cu excepția ca în loc de...

  Ca TPB2, acesta cutie este pentru PCB Tibbo Project Board 2, cu excepția ca în loc de capacul superior obisnuit, cu spații pentru două inserții de hârtie, TPB2L încorporează un...