Vizitati MAGAZINUL ONLINE de unde veti putea achizitiona produsele furnizorilor nostri.

Linia noastra de produse o gasiti enumerata mai jos.
 

Magazin_Online

Vizitati Site-ul nostru dedicat solutiilor de automatizari pentru sisteme de monitorizare, control si achizitii de date, folosite n automatizari SCADA.
O utilizare  se regaseşte n Sistemele de Management pentru Cladiri (Building Management System).
n acest caz, aplicaţia are rol de monitorizare şi control al functionării echipamentelor instalate n cladire pentru a realiza un mediu confortabil utilizatorilor. Astfel de echipamente pot fi cele care controleaza temperatura, ventilatia, racirea, securitatea sau iluminatul. Se realizează astfel reducerea costurilor prin managementul centralizat al energiei.

site_automatizari_scada

Site-ul nostru dedicat produselor de automatizari de la Tibbo va ofera solutii de monitorizare a senzorilor Tibbo.  Puteti să monitorizați starea mai multor senzori digitali și analogici, precum și a liniilor digitale și analogice printr-un aparat de monitorizare centralizată a senzorilor, numit Tibbo Sensor Hub. Construit pe platforma de automatizare Tibbo Project System (TPS), aceste module centrale (Sensor Hubs) sunt extrem de flexibile. Aplicația vă permite să definiți configurația unității centrale de senzori, adică să descrieți ce module Tibbit sunt instalate și n ce prize ale Hub-ului. De asemenea, puteți detecta sau specifica automat numărul și tipurile de senzori conectați la Hub. După ce configurația este completă, puteți monitoriza starea senzorilor și a intrărilor utiliznd orice client SNMP standard.

site_automatizari

Site-ul nostru dedicat monitorizarii temperaturii si umiditatii va ofera informatii legate de inregistratoarele de temperatura si umiditate, instrumentele de masura a calitatii mediului, modulele de monitorizare si control de la distanta prin Internet, precum si inregistratoarele de temperatura cu imprimanta pentru termodiagrama folosite la controlul conditiilor de transport al marfurilor perisabile sau al produselor farmaceutice.

site inregistrator.ro
Echipamente pentru sisteme SCADA

Electric Film oferă spre vnzare ntreaga gamă de produse destinate automatizarilor industriale incluznd automate programabile (PLC), ecrane touch HMI, flat screen, electronic display şi scoreboard, led signs, display si computer industrial, convertoare seriale RS232 pentru interfata RS422, RS485, Ethernet, fibra optica, wireless, module remote Modbus pentru RS485.

Distribuim şi asigurăm suport tehnic şi service pentru următoarele mărci:
 

tibbo_logoTibbo Technology a fost nființată n 2001. La acea vreme, au fost printre pionierii n dezvoltarea dispozitivelor serial-over-IP (SoI) (a.k.a. “device servers” sau “convertoare serial-Ethernet”), a modulelor, și a software-ului de PC corespunzător. Astăzi, Tibbo Technology se concentrează pe proiectarea, fabricarea și comercializarea modulelor IoT programabile, a plăcilor programabile, și a convertoarelor serial-Ethernet programabile, pentru Internet of Things (IoT), Industrial Internet of Things (IIoT) și pentru aplicațiile de automatizare.


KINCO
KINCO sunt producători cu o tradiţie de peste 20 de ani n realizarea de produse industriale, deosebit de fiabile cu aplicaţii n industria de automobile şi OEM.
Din 1996, Kinco s-a bazat pe o linie completă de produse standard de automatizare, inclusiv Interfața Om-Masina (HMI), Drivere Servomotoare, Drivere Motoare pas cu pas, Controlerul Logic Programabil (PLC) și Variatoare de turatie (convertizoare de frecventa) (VFD)

Trycom : convertoare industriale pentru comunicatiiTrycom Technology Co., Ltd este unul din principalii producatori de convertoare industriale pentru comunicatii, module  convertoare analogice precum si module de intrare/iesire digitale destinate interfetei seriale RS-485
Aceste module isi gasesc aplicatii in diverse domenii de automatizari industriale, cablare in retea si sisteme de control distribuit.

AZ Instrument  instrumente pentru masurat umiditate, temperatura, sunet, infrarosu, viteza vintului, presiune, lumina,AZ Instrument Corp. este un producator de aparatura industriala din 1991.
Calitatea si pretul competitiv al produselor face ca acestea sa fie cerute si folosite cu succes pe majoritatea pietelor lumii.
Producatorul Taiwanez ofera o gama completa de instrumente pentru masurat umiditate, temperatura, sunet, infrarosu, viteza vintului, presiune, lumina, pH, si alte marimi.
Categorii principale de produse: Termometru cu infrarosu, Indicator de viteza vintului, Sonometru, Termometru, pH-metru, Indicator de conductivitate, Termohigrometru, Manometru, Brix-metru, Data Loggere, Transmitere, Controler de temperatura, Statie meteo, Tahometru, Luxmetru, Barometru.

SystemBase-logo_210pxSystemBase Co., Ltd  este o companie infiintata in 1987, dedicata dezvoltarii si producerii de dispozitive pentru comunicatia seriala. De mai mult de 20 de ani, compania furnizeaza,  atit integratorilor de sisteme cit si utilizatorilor finali, produsele proprii care inglobeaza experienta in comunicatii a inginerilor SystemBase.  

Linia de productie SystemBase include producerea de semiconductoare, module pentru platforme de dezvoltare cu procesor ARM9, multiporturi seriale, convertoare seriale, module server Ethernet seriale, convertoare Bluetooth si WiFi.
Toate produsele sint proiectate si construite in tehnologia dezvoltata de SystemBase, la nivel de cip.
Produsele SystemBase sint dominante pe piata Koreana iar in lume ele sint vindute in 23 de tari.
Clientii SystemBase se pozitioneaza intr-o gama larga de domenii tehnice: automatizari industriale, automatizari pentru constructii, telecomunicatii, sisteme de securitate, sisteme de vinzari.

wsprighthdr_254
PLC Kinco

KINCO ofera o gama larga de Automate Programabile PLC, dezvoltata pe baza cerintelor specifice proiectelor de automatizare, cu scopul de a ingloba functionalitatea esentiala unui proces industrial.

Touch Panel Kinco

GREEN Series
HMI cu arhitectură nouă, tehnologie riguroasă care adoptă cel mai avantajos procesor de nivel industrial de arhitectură Cortex-A7, care nu numai că garantează ciclul de viață lung, dar mbunătățește considerabil performanța produsului, oferind cea mai bună garanție pentru funcționarea ecologică și eficientă

automat programabil Basic C
ninja-ethernet-tap

Automatul programabil cu Basic sau C de la Tibbo ofera o serie de conectoare pentru module externe. Conectati modulul dorit, introduceti ansamblul intr-o carcasa Tibbo Project Box (optional), si obtineti un dispozitiv de automatizare extrem de personalizat si cu un cost optim, eliminind complet componentele inutile.Acest concept - "nici un exces" - este abordarea care sta la baza sistemului Tibbo Project System

convertor serial RS232 RS485

Familia de convertoare RS-232 include o serie de convertoare bidirectionale izolate destinata aplicatiilor industriale ce urmaresc extinderea distantei oferita de interfata RS232 precum si facilitati de comunicare in retea.

Convertor USB-serial

Familia de convertoare USB include o serie de module inteligente ce permit conectarea la un port USB (PC sau Hub) pentru a oferi un port serial de viteza mare de 256Kb/s fie RS232, RS422 sau RS485

convertor serial ethernet
convertor-protocol-modbus-4x-rs232-la-ethernet-cu-lcd

Familia de convertoare Ethernet leaga periferice seriale aflate la distanta folosind infrastructura Ethernet de 10/100Mbps cu protocol TCP/IP.
SG2011DIL/ALL este un gateway  care permite dispozitivelor cu interfata seriala pentru MODBUS RTU/ASCII sa opereze intr-o retea Modbus TCP.

multiparametru ph oxigen dizolvat conductivitate tds salinitate

Multiparametre pentru masurarea calitatii apei pentru pH, conductivitate, ORP, oxigen dizolvat, salinitate, temperatura.

imprimanta-si-programator-pentru-data-loggere-9801
imprimanta-termica-pentru-inregistrator

Imprimanta termica pentru inregistrator de temperatura si umiditate utilizat la termodiagama auto.

termometru de perete, termometru cu termocuplu K, termometru rezistent la apa, termometru portabil cu senzor K,J,T,R,S,E termometru cu termocuplu si imprimanta termica

Termometre de perete, termometru cu termocuplu K, termometru rezistent la apa, termometru portabil cu senzor K,J,T,R,S,E termometru cu termocuplu si imprimanta termica

higrotermometru masoara umiditatea si temperatura, calculeaza DewPoint (punctul de roua) si WetBulb (temperatura umeda), senzor capacitiv cu polimer Rotronic. Se pot seta alarme

Higrotermometre masoara umiditatea si temperatura, calculeaza DewPoint (punctul de roua) si WetBulb (temperatura umeda), senzor capacitiv cu polimer Rotronic. Se pot seta alarme de High si Low si pot fi memorate min/max/medie.

Inregistratoare pentru umiditate si temperatura ambianta sau temperatura de contact. Maxim 16000 de puncte. Pina la 5 moduri de start programabile. Leduri indicatoare pentru alarma si  status inregistrare. Modele cu interfata-suport si modele cu interfata RS232 integrata.

Inregistratoare pentru umiditate si temperatura ambianta sau temperatura de contact. Maxim 16000 de puncte. Pina la 5 moduri de start programabile. Leduri indicatoare pentru Alarma si  status inregistrare. Modele cu interfata-suport si modele cu interfata RS232 integrata.

Inregistrator de temperatura cu IR sau cu senzor K/J/T/R/S/E, inregistrator de viteza si debit aer, ph/mv, manometru cu printer care integreaza 5 functii: programeaza / masoara / inregistreaza / transfera / tipareste. Afisaj matriceal LCD.

Inregistrator de temperatura cu IR sau cu senzor K/J/T/R/S/E, inregistrator de viteza si debit aer, ph/mv, manometru cu printer care integreaza 5 functii: programeaza / masoara / inregistreaza / transfera / tipareste. Afisaj matriceal LCD.

senzor-de-cablu-rs485
modul IOT programabil

Senzori de temperatura si umiditate pe cablu RS485 Modbus sau senzori seriali I2C

wsprightbase_254
[HOME] [PRODUSE] [MAGAZIN-ONLINE] [CONTACT]

©2019 ELectric Film S.R.L.