EN | RO
 
Software pentru automatizari

digitAdd este o suită de aplicaţii pentru sisteme de monitorizare, control si achizitii de date, folosite în automatizari SCADA.

O utilizare relativ recenta a aplicaţiilor digitAdd se regaseşte în Sistemele de Management pentru Cladiri (Building Management System).
În acest caz, aplicaţia are rol de monitorizare şi control al functionării echipamentelor instalate în cladire pentru a realiza un mediu confortabil utilizatorilor. Astfel de echipamente pot fi cele care controleaza temperatura, ventilatia, racirea, securitatea sau iluminatul. Se realizează astfel reducerea costurilor prin managementul centralizat al energiei.

software SCADA digitAdd : monitorizare temperatura umiditate greutate

apasati aici pentru  detalii

Electric Film a dezvoltat si lansat un sistem nou destinat iluminarii de interior a modelelor arhitecturale.


Utilizat în principal ca un instrument de vanzari pentru proiecte rezidentiale condominiu, sistemul este controlat de computer, are o constructie solida si utilizeaza led-uri ultraluminoase.
Combinatia acestor trei elemente face sistemul extrem de fiabil.
Sistemul a fost testat complet si este deja instalat în aplicatii.

Solutia este disponibila in mai multe variante constructive customizabile si accesibile pentru clienti. Sistemul este mult mai eficient decât alternativa iluminarii modelelor cu o singura sursa luminoasa sau cele care transforma pur si simplu întreaga cladire intr-un manunchi de fire care sunt vizibile în întregul model.

 

apasati aici pentru  detalii

sistem de iluminare comandat pentru machete arhitecturale

Odata cu dezvoltarea tehnologiilor informationale şi cu explozia Internet din ultimii trei ani, site-urile WEB au devenit un mijloc frecvent de exprimare în diverse scopuri.

Electric Film îşi propune să acopere acel segment care beneficiaza cel mai mult de experienţa de programare software acumulată de noi şi anume: Site-uri web de informare şi prezentare a unor mari cantitati de materiale structurate în baze de date, precum şi
Site-uri web comerciale
.

apasati aici pentru  detalii

Web Design : Ecar.ro Inchirieri auto,bilete avion
Echipamente pentru sisteme SCADA

Electric Film oferă spre vânzare întreaga gamă de produse destinate automatizarilor industriale incluzînd automate programabile (PLC), touch panels-uri, HMI, flat screen, electronic display şi scoreboard, led signs, display si computer industrial, convertoare seriale RS232 pentru interfata RS422, RS485, Ethernet, fibra optica, wireless, module remote Modbus pentru RS485.

Distribuim şi asigurăm suport tehnic şi service pentru următoarele mărci:

EZAutomation : automate programabile (PLC), touch panel, HMI, flat screen, display LED
EZAutomation este brandul companiei AVG Automation - producători cu o tradiţie de peste 30 de ani în realizarea de produse industriale, deosebit de fiabile cu aplicaţii în industria extractivă, industria de automobile şi OEM.
Uticor şi Autotech sunt brandurile tradiţionale ale AVG şi au reputaţia de a fi creat produse “construite ca un tank” pentru a se asigura o longevitate specială în cele mai dificile medii de lucru

UTICOR : touch-screen, panels, HMI,  MarqueeUTICOR oferă o gamă industrială de touch-screen, panels, HMI şi Marquee (display-uri LED) dotate opţional cu majoritatea soluţiilor de conectare în retea.
În majoritatea cazurilor în care  aplicaţia dvs. nu necesită caracteristicile speciale ale liniei UTICOR (feţe metalice, carcase metalice, NEMA4, oţeluri speciale) puteţi folosi versiunile light distribuite de EZAutomation.
Comercializate la un pret mult mai mic ele ofera cel puţin 95% din facilităţile modelelor speciale.

AUTOTECH : PLS (Programmable Limit Switch),  senzor de pozitieAUTOTECH ofera o gamă de PLS (Programmable Limit Switch) şi senzori de poziţie absoluta utilizaţi intensiv în sistemele de control instalate în liniile de procesare şi impachetare de produse.

 

Trycom : convertoare industriale pentru comunicatiiTrycom Technology Co., Ltd este unul din principalii producatori de convertoare industriale pentru comunicatii, module  convertoare analogice precum si module de intrare/iesire digitale destinate interfetei seriale RS-485
Aceste module isi gasesc aplicatii in diverse domenii de automatizari industriale, cablare in retea si sisteme de control distribuit.

Logo_AZAZ Instrument Corp. este un producator de aparatura industriala din 1991.
Calitatea si pretul competitiv al produselor face ca acestea sa fie cerute si folosite cu succes pe majoritatea pietelor lumii.
Producatorul Taiwanez ofera o gama completa de instrumente pentru masurat umiditate, temperatura, sunet, infrarosu, viteza vintului, presiune, lumina, pH, si alte marimi.
Categorii principale de produse: Termometru cu infrarosu, Indicator de viteza vintului, Sonometru, Termometru, pH-metru, Indicator de conductivitate, Termohigrometru, Manometru, Brix-metru, Data Loggere, Transmitere, Controler de temperatura, Statie meteo, Tahometru, Luxmetru, Barometru.

SystemBase-logo_210pxSystemBase Co., Ltd  este o companie infiintata in 1987, dedicata dezvoltarii si producerii de dispozitive pentru comunicatia seriala. De mai mult de 20 de ani, compania furnizeaza,  atit integratorilor de sisteme cit si utilizatorilor finali, produsele proprii care inglobeaza experienta in comunicatii a inginerilor SystemBase.  

Linia de productie SystemBase include producerea de semiconductoare, module pentru platforme de dezvoltare cu procesor ARM9, multiporturi seriale, convertoare seriale, module server Ethernet seriale, convertoare Bluetooth si WiFi.
Toate produsele sint proiectate si construite in tehnologia dezvoltata de SystemBase, la nivel de cip.
Produsele SystemBase sint dominante pe piata Koreana iar in lume ele sint vindute in 23 de tari.
Clientii SystemBase se pozitioneaza intr-o gama larga de domenii tehnice: automatizari industriale, automatizari pentru constructii, telecomunicatii, sisteme de securitate, sisteme de vinzari.

apasati aici pentru  detalii

    Macara de filmare cu  telecomanda

Electric Film conlucreazã cu operatori din industria filmului si a productiilor video pentru a stabili nevoile unei productii moderne. Aceastã relatie a condus la realizarea si dezvoltarea unei intregi linii de produse ce asigurã facilitati sporite camerelor de luat vederi.
Utilizarea inventivã a unor materiale uşoare dispuse în structuri rezistente au permis producerea unuia din cel mai portabil brat de sustinere pentru camere de filmat si camere video CRAB-DOLLY.
Completat cu un cap de filmare cu comandã de la distantã se obtine un accesoriu indispensabil realizãrii filmãrilor speciale

apasati aici pentru  detalii

CRAB - DOLLY macara pentru filmare
    Pupitru de mixaj audio automatizat

DTSKEY10 este un pupitru de control pentru sistemele bazate pe computer, în productia si postproductia audio-video si alte aplicatii similare. Pupitrul permite înregistrarea, editarea si mixarea fãrã ajutorul mouse.

Facilitãti: 8 fadere 100mm, o arie de 24 taste functionale programabile, un display LCD, 6 potentiometre rotative encodate numeric, taste pentru controlul transportului, o tastaturã numericã si jog/shuttle.

apasati aici pentru  detalii

DTSKEY10 - pupitru de control si mixaj audio
wsprighthdr_254
EZPLC automat programabil modular

EZSeries PLC este o unitate pt. automate programabile modulare expandabil de la 8 la 96 puncte de I/O disponibil în 4 versiuni

EZSeries Touch Enhanced diplay senzitiv programabil

EZSeries Touch Enhanced
este o gama  de display-uri senzitive de 3.5” - 15” si variante constructive STN, TFT, Color sau Monocrom. Toata gama are în comun acelasi hardware care oferă facilităti superioare - întâlnite la majoritatea producătorilor doar la modelele mai mari de 10”.

EZ Text PLC interfata HMI cu PLC integrat

EZSeries TEXT PLC este o serie de interfete operator (HMI) destinate sistemelor de automatizari care include şi un automat programabil.

EZSeries Touch PLC touch panel cu PLC integrat

EZ Series Touch Panel PLC este o gamă extinsă de display-uri senzitive avînd încorporat un controler programabil PLC

convertor izolat RS232 - RS422/RS485

Familia de convertoare RS-232 include o serie de convertoare bidirectionale izolate destinata aplicatiilor industriale ce urmaresc extinderea distantei oferita de interfata RS232 precum si facilitati de comunicare in retea.

convertor USB > RS232/RS485/RS422

Familia de convertoare USB include o serie de module inteligente ce permit conectarea la un port USB (PC sau Hub) pentru a oferi un port serial de viteza mare de 256Kb/s fie RS232, RS422 sau RS485

convertor Ethernet > RS232/422/485

Familia de convertoare Ethernet leaga periferice seriale aflate la distanta folosind infrastructura Ethernet de 10/100Mbps cu protocol TCP/IP.
TRP-C31M este un gateway  care permite dispozitivelor cu interfata seriala pentru MODBUS RTU/ASCII sa opereze intr-o retea Modbus TCP.

Fiber_conv

Familia de convertoare pentru Fibra optica include o serie de module izolate destinate extinderii distantei oferita de interfata seriala sau Ethernet precum si pentru obtinerea unei comunicatii stabile pentru mediile dificile cu zgomot electric.

convertor analog digital Modbus pentru RS485

Familia de convertoare RS-485 include o serie de module izolate ce suporta protocolul ASCII si Modbus RTU destinate a fi comandate remote din PC

termometru de perete, termometru cu termocuplu K, termometru rezistent la apa, termometru portabil cu senzor K,J,T,R,S,E termometru cu termocuplu si imprimanta termica

Termometre de perete, termometru cu termocuplu K, termometru rezistent la apa, termometru portabil cu senzor K,J,T,R,S,E termometru cu termocuplu si imprimanta termica

higrotermometru masoara umiditatea si temperatura, calculeaza DewPoint (punctul de roua) si WetBulb (temperatura umeda), senzor capacitiv cu polimer Rotronic. Se pot seta alarme

Higrotermometre masoara umiditatea si temperatura, calculeaza DewPoint (punctul de roua) si WetBulb (temperatura umeda), senzor capacitiv cu polimer Rotronic. Se pot seta alarme de High si Low si pot fi memorate min/max/medie.

Inregistratoare pentru umiditate si temperatura ambianta sau temperatura de contact. Maxim 16000 de puncte. Pina la 5 moduri de start programabile. Leduri indicatoare pentru alarma si  status inregistrare. Modele cu interfata-suport si modele cu interfata RS232 integrata.

Inregistratoare pentru umiditate si temperatura ambianta sau temperatura de contact. Maxim 16000 de puncte. Pina la 5 moduri de start programabile. Leduri indicatoare pentru Alarma si  status inregistrare. Modele cu interfata-suport si modele cu interfata RS232 integrata.

Inregistrator de temperatura cu IR sau cu senzor K/J/T/R/S/E, inregistrator de viteza si debit aer, ph/mv, manometru cu printer care integreaza 5 functii: programeaza / masoara / inregistreaza / transfera / tipareste. Afisaj matriceal LCD.

Inregistrator de temperatura cu IR sau cu senzor K/J/T/R/S/E, inregistrator de viteza si debit aer, ph/mv, manometru cu printer care integreaza 5 functii: programeaza / masoara / inregistreaza / transfera / tipareste. Afisaj matriceal LCD.

transmitere1

Transmitter Temperatura si Umiditate cu senzor RH Honeywell sau Rotronic, iesire in curent 4-20mA sau tensiune 0-10V.
Temperatura interval : 0-85°C / Acuratete:± 1°C
Interval umiditate: 0 -100% / Acuratete: RH ± 3%

wsprightbase_254
[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.

vizitati magazinul ONLINE