/ HOME / PRODUSE / Software / digitAdd Multi
digitAdd Multi - monitorizare temperatura umiditate presiune

digitAdd Multi este o aplicatie HMI/SCADA complexă, configurabilă din punctul de vedere al intrărilor, destinată unui sistem de automatizari industriale ce are in componenţa o retea de controlere PLC sau RTU care comunica cu protocolul standard MODBUS.

Aplicaţia poate fi folosita pentru monitorizare īn spaţii de depozitare, pentru vitrine frigorifice, pentru centralizarea starii echipamentelor cladirilor īntr-un Sistem de Managemnt pentru Cladiri (BMS) unde se urmareste variatia in timp a mai multor indicatori (temperatura, umiditate, presiune, greutate, sau alte marimi electrice sau neelectrice).

digitAdd Multi

Aplicatia are urmatoarele facilitati:

  • monitorizare si inregistrare a 36 marimi de intrare provenind de la 9 automate programabile fiecare cu cite 4intrari analogice amplasate īntr-o retea seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS. Marimile de intrare pot fi temperatura, presiune, umiditate, debit s.a. şi pot fi configurate din aplicaţie.
  • permite ajustarea pragurilor de maxim si minim si semnalizarea depaşirii acestora prin alarme. Sunt disponibile alarme vizuale, auditive precum şi alarme email. Īn primul caz se semnalizează depăşirea intervalului prin schimbarea culorii de afisare rosu=depăşirea pragului superior/albastru = depăşirea pragului inferior. Depăşirile se stochează īn istoric/log de alarme astfel īncāt operatorul să poată lua decizii rapide la o simplă vizualizare. Alarmele auditive pot fi setate cu sunete diferite pentru pre-alarma sau alarma finală, fiind posibilă şi setarea unei durate de pre-alarmare. La depăşirea acestei durate aplicaţia poate trimite un email cu log-ul zonei de alarmă, de asemenea se trimite un email la depăşirea perioadei critice.
  • interval de salvare si interogare ajustabil.
  • poate afisa datele arhivate simultan cu inregistrarea unor date noi.
  • afiseaza un istoric al valorilor de alarma.
  • afiseaza corespondenta punctului din grafic cu valoarea atasata si momentul inregistrarii.
  • realizeaza rapoarte grafice si tabelare ce pot fi tiparite sau salvate in formatele uzuale (Excell, Text, CSV)
[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.

vizitati magazinul ONLINE