EN | RO
 

Deveniti clientul Electric Film-Soft pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Primiti o aplicatie robustă cu o interfaţă grafică prietenoasă, intuitivă, sub sistemul WindowsTM destinata unei automatizari industriale SCADA ce realizează comunicarea la distantă cu un automat programabil (PLC) sau RTU pentru monitorizare temperatura, umiditate, presiune sau greutate si utilizează protocolul standard MODBUS sau cu alte dispozitive ce folosesc interfata seriala RS232/RS485.
 • Vizualizati in timp real indicatorii de temperatura, umiditate, presiune, greutate si alti indicatori monitorizati sau puteti urmari variatia lor in mod grafic pe segmente de timp dorite.
  Sunteţi avertizaţi la atingerea punctelor de alarma sau puteţi configura avertizari prin e-mail atunci cind aplicatia este conectata la internet.
 • Beneficiati de suport tehnic si de particularizări ale aplicatiei la cerere, iar timp de 12 luni primiţi gratis actualizările aplicatiei achiziţionate.

Vizitati site-ul nostru dedicat aplicatiilor industriale şi suitei software digitAdd pentru monitorizare temperatura, umiditate, presiune, greutate si alte marimi ce pot fi traduse in marimi electrice la: http://www.automatizari-scada.ro

Folosiţi detalierea FAQ referitoare la aplicatii SCADA şi folosirea protocolului de comunicatie MODBUS.

  WEB Design si programare WEB

Realizăm site-uri web de informare şi prezentare a unor mari cantităţi de materiale structurate īn baze de date, precum si Site-uri web comerciale.
Īn realizarea acestora ne ghidam dupa trei principii

 • Simplitate
 • Eleganta
 • Calitate

Echipa noastra de design poate concepe site-ul dvs. pornind de la zero sau putem conlucra cu designerii dvs. pentru a crea un website solid, care apoi este optimizat pentru performanţă şi pentru o bună reprezentare īn directoarele cele mai folosite pentru căutări.

Folosindu-ne de experienta de programatori va putem concepe o interfata web cu utilizatorul simplă şi eficientă. Aceasta abordare are menirea să ofere clientilor un confort optim īn folosirea abilităţilor proprii pentru selectarea produselor dorite, introducerea datelor personale şi obţinerea unor cotatii initiale pentru serviciile solicitate.

 • Excludem atunci cind ne gindim la un site web simplu, faptul că el ar fi dizagreabil sau plictisitor.
  Punctul cheie il reprezinta balansul intre cantitatea de informatie prezentata = CONTINUT şi grafica folosită īn design. Niciodată lipsa de continut nu va putea fi mascata prin artificii grafice sau animatii care distrag cimpul vizual al vizitatorului.
 • Simplu nu inseamna nici sumar.
  Site-urile web trebuie sa contina suficiente resurse si informatii bine structurate.
  Acestea constinuie un plus in pozitionarea in motoarele de cautare.
 • Obiectivul nostru este de a construi site-uri web suficient de clare in utilizare pentru un vizitator aflat la inceputul contactului cu spatiul internet dar care sa dispuna si de posibilitati de avansare rapida pentru un utilizator experimentat si grabit.
 • Fiecare site incheiat este verificat automat cu instrumente specifice si apoi confruntat cu utilizatori de test inainte de a fi lansat pentru a garanta astfel buna comportare in mediul de lucru. Oferim suport non-stop pentru a realiza o usoara integrare in managementul firmei dvs.

Clientii nostri au realizat performante notabile pe baza produselor furnizate de noi inregistrind cresteri semnificative de vinzari. Acesta este criteriul cel mai sigur de recunoastere a calitatii produselor noastre; de multe ori verificarea in motoarele principale de cautare dupa cuvintele cheie stabilite la inceperea proiectului nu constituie un rezultat elocvent al performantei avind in vedere faptul ca exista metode de pacalire a calificativului acordat unui site. In acest caz, componenta umana si nu un algorithm, este cea care decide daca informatia furnizata prin continutul site-ului are calitatile cerute si tot ea decide daca site-ul merita sa fie revizitat sau adaugat in lista de bookmark favorita.

Doriti doar un exemplu de site de succes realizat de noi?

Folositi sistemul online E -car pentru: Inchirieri auto, rezervari bilete avion, transport autocar, rezervari hoteluri, cazare si turism de calitate in Romania.

Administratorului acestui site i-am creat facilităţi adaptate la sistemele distribuite de rezervări folosite īn cadrul companiei, specifice activităţii de turism. Dată fiind diversitatea acestor sisteme am realizat programe specifice care să proceseze datele de intrare īn mod adecvat şi să genereze o bază de date accesibilă din portalul de turism.
Pentru a obţine performanţe superioare īn viteza de procesare a datelor am realizat un balans īntre modul dinamic şi modul static de īncărcare a datelor depaşind astfel  rezultatele obţinute dacă s-ar fi folosit un Content Management System (CMS) mediu.

[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.

vizitati magazinul ONLINE