digitAdd Multi+ Building Management System

digitAdd Multi+ este o aplicatie HMI/SCADA complexă, cu un grad ridicat de performanta si securizare, destinata unui sistem de automatizari industriale ce are in componenţa o retea de controlere PLC sau RTU care comunica cu protocolul standard MODBUS.

Aplicatia este configurata pentru centralizare si monitorizare a unor seturi de 3 indicatori (temperatura, umiditate, presiune) colectati din spatii diferite. Aceste locatii pot fi spatii de depozitare sau cladiri unde se urmareste mentinerea unor conditii de mediu standard.

digitAdd Multi

Aplicatia are urmatoarele facilitati:

  • monitorizeaza si inregistreaza 90 marimi de intrare provenind de la 30 automate programabile fiecare cu cite 3 traductoare (temperatura, umiditate, presiune) dotate cu interfata seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS.
  • permite ajustarea pragurilor de maxim si minim si semnalizarea depaşirii acestora prin alarme. Sunt disponibile alarme vizuale, auditive precum şi alarme email. Īn primul caz se semnalizează depăşirea intervalului prin schimbarea culorii de afisare rosu=depăşirea pragului superior/albastru = depăşirea pragului inferior. Depăşirile se stochează īn istoric/log de alarme astfel īncāt operatorul să poată lua decizii rapide la o simplă vizualizare. Alarmele auditive pot fi setate cu sunete diferite pentru pre-alarma sau alarma finală, fiind posibilă şi setarea unei durate de pre-alarmare. La depăşirea acestei durate aplicaţia poate trimite un email cu log-ul zonei de alarmă, de asemenea se trimite un email la depăşirea perioadei critice.
  • interval de salvare si interogare ajustabil.
  • poate afisa datele arhivate simultan cu inregistrarea unor date noi.
  • afiseaza paginat cu doua moduri de afisare (4locatii- grafic si valoric / 10 locatii- 1 grafic la alegere si 10 valoric)
  • afiseaza corespondenta punctului din grafic cu valoarea atasata si momentul inregistrarii.
  • realizeaza rapoarte grafice si tabelare ce pot fi tiparite sau salvate in formatele uzuale (Excell, Text, CSV)

©2019 ELectric Film S.R.L.