EN | RO
 
automate programabile (PLC) ; touch panel PLC ; text-panel si touch-panel, display-uri in linie

Suntem integratori de sisteme si reseleri  pentru intreaga gama de produse EZAutomation (SUA) constīnd īn: automate programabile (PLC) configurabile cu diferite module de intrari/iesiri şi interfete de retea pentru Ethernet, DeviceNet sau Profibus; touch panel PLC (sau cu Windows CE integrat) avānd drivere seriale pentru majoritatea PLC; text-panel şi touch-panel, display-uri in linie şi alte componente pentru automatizări industriale.
 

Produsele EZAutomation sunt folosite de mai mult de 20.000 de ingineri in automatizari din intreaga lume pentru facilităţile lor, preţuri sensibil mai mici şi  uşurinta īn utilizare - eazy as 1-2-3.

eazy as 1-2-3

EZAutomation

Cele mai Sensibile produse - DIRECT DIN FABRICĂ

EZAutomation direct din fabrica
 
produs in USA conectivitate universala programare online no Windows reboot dimensiuni reduse EZ Touch  Panel dezvoltat de AVG

Suntem distribuitori in Romania pentru produsele AZ Instrument Corp.

AZ Instrument Corp. este un producator de aparatura industriala din 1991.
Calitatea si pretul competitiv al produselor face ca acestea sa fie cerute si folosite cu succes pe majoritatea pietelor lumii.
Producatorul Taiwanez ofera o gama completa de instrumente pentru masurat umiditate, temperatura, sunet, infrarosu, viteza aerului, presiune, lumina, pH, si alte marimi.
Categorii principale de produse: Termometru cu infrarosu, Indicator de viteza vintului, Sonometru, Termometru, pH-metru, Indicator de conductivitate, Termohigrometru, Manometru, Brix-metru, Data Loggere, Transmitere, Controler de temperatura, Statie meteo, Tahometru, Luxmetru, Barometru.

AZ Instrument

Producator aparatura de masura industriala si de laborator ce respecta atit standardul
ISO 9001:2000 cit si ISO 13485:2003 pentru aparatura medicala.
 

Logo_AZ
 

Suntem distribuitori in Romania pentru produsele SystemBase Co. Ltd

SystemBase este o companie infiintata in 1987, dedicata dezvoltarii si producerii de dispozitive pentru comunicatia seriala. De mai mult de 20 de ani, compania furnizeaza,  atit integratorilor de sisteme OEM cit si utilizatorilor finali, produsele proprii care inglobeaza experienta in comunicatii a inginerilor SystemBase.  

Linia de productie SystemBase include producerea de semiconductoare, module pentru platforme de dezvoltare, multiporturi seriale, convertoare seriale, module server Ethernet seriale, convertoare Wireless.
Toate produsele sint proiectate si construite in tehnologia dezvoltata de SystemBase, la nivel de cip.
Produsele SystemBase sint dominante pe piata Koreana iar in lume ele sint vindute in 23 de tari. Clientii SystemBase sint intr-o gama larga de domenii tehnice: automatizari industriale, automatizari pentru constructii, telecomunicatii, sisteme de securitate, sisteme de vinzari.

SystemBase

Expertii comunicatiilor seriale.
 

SystemBase-logo_300px
 

Suntem distribuitori in Romania pentru produsele Trycom Technology Co., Ltd

De la producatorul Taiwanez sunt disponibile: Convertoare RS-232 pentru interfata RS422/RS485, Convertoare Ethernet pentru RS232 RS422 RS485, Convertoare USB pentru RS232 RS422 RS485, Convertoare de fibra optica, Module Remote I/O Modbus pentru RS485, Convertoare Wireless pentru RS232 RS422 RS485.

Trycom

Lider furnizor de convertoare pentru comunicatii.
Produse ce respecta normele ROHS ale CE
 

trycom_best485
 
[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.

vizitati magazinul ONLINE