/ HOME / PRODUSE / Software / digitAdd Smart+
digitAdd Smart+  monitorizare si control HMI/SCADA

digitAdd Smart+ este o aplicatie de monitorizare si control HMI/SCADA complexă, cu un grad ridicat de performanta si securizare, destinata unui sistem de automatizari industriale realizata la cerere. Sistemul are Ón componenţă o retea de controlere PLC şi indicatoare RTU care comunica cu protocolul standard MODBUS.
 

digitAdd_Smart_0

Aplicatia are urmatoarele facilitati:

  • seteaza parametri de lucru pentru doua procese asincrone (G si V) ce se desfasoara fiecare in cite doua spatii R (7/9) si T (8/10) si urmareste realizarea acestora in 3 puncte de masura A (1), B (2), C (3) prin monitorizare continua si corelare cu semnalele logice primite de la intrarile logice In1, In2, a iesirilor releu L1,L2,Min
    cele 6 (1-6) controlere de greutate si cele 4 (7-10) indicatoare de temperatura sint legate intr-o retea industriala cu interfata seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS.
  • interval de salvare si interogare ajustabil.
  • inregistreaza la intervalul stabilit valorile citite de la controlerele 4-6 si indicatoarele 7-10 si ofera reprezentari grafice
  • inregistreaza valorile citite de la indicatoarele 1-3 si le coreleaza cu semnalele logice de la intrari pentru identificarea procesului (G sau V). Foloseste semnalele logice de la iesirile releu pentru identificarea starii procesului.
  • realizează rapoarte grafice şi tabelare ce pot fi tipărite sau salvate Ón formatele uzuale (Excell, Text, CSV)
[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.

vizitati magazinul ONLINE