EN | RO
 

Din activitatea comună cu clientii nostri am câstigat o experientă valoroasă în proiectarea şi implementarea sistemelor de automatizari.
Activitatea noastră este foarte bine planificată. In timpul proiectării unui sistem de control o atentie deosebită este acordată fazei initiale a proiectului de culegere a specificatiilor clientului. In acest fel clientul obtine rezultatul scontat, în intervalul de timp cerut si cu o abatere minimă de la propriul program de lucru.

Ne mândrim cu faptul că în fiecare sistem produs de noi, indiferent de dimensiunea proiectului, nu numai că obtinem o instalatie care îndeplineste toate functiile prevăzute de client dar de asemenea poate îndeplini si viitoarele nevoi ale acestuia.

Adaptabilitatea, competenta si profesionalismul personalului nostru ne-au condus la stabilirea unor relatii strânse de lucru cu alte companii din domeniu care detin pozitii importante în ierarhia mondială a producătorilor de aparatură pentru automatizări.

    Inchiriere echipamente de filmare

Electric Film închiriaza echipamente pentru manevrarea camerelor de luat vederi, în principal folosind bratul CRAB-Dolly produs în atelierul propriu. În plus pune la dispozitia clientilor un operator de camera antrenat să filmeze orice productie pornind de la clipuri publicitare, clipuri muzicale si până la productii de lung metraj.

Pachetul complet include:
Bratul camerei, capul de camera, sistemul de comanda de la distanta a poziţiei cu joystick, sistemul pentru lentile (zoom/focus), video assist, stativ si monitor (pentru operator).

Bratul macaralei si stativul sunt demontabile si pot fi împachetate în cutii usor transportabile.

CRAB - DOLLY macara pentru filmare
    Consultanta IT / Intretinere PC

Tehnologia informatională evoluează atât de rapid încât deseori este complicat pentru o companie mică să tină pasul cu tehnologia - acesta este locul unde Electric Film poate îndrepta lucrurile. Suntem în pozitia de a putea acorda consultantă de specialitate în orice problemă pornind de la instalări de retele si până la configurări de modem si imprimante.

Oferim consultantă la cerere sau pe bază de contract pentru a acorda sfaturi profesionale si asistentă în planificarea, dezvoltarea si realizarea proiectelor companiei dumneavoastră.

Putem oferi de asemenea suport la distantă folosind mijloace moderne de comunicaţie.

[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.