EN | RO
 
Despre noi

Electric Film este o companie privată īnfiintata in anul 2002 in Bucuresti, ROMANIA.
Obiectivul nostru a fost sa oferim automatizari cu aplicabilitate īn industria cinematografică destinate creşterii productivităţii şi măririi creativităţii. Īn paralel am furnizat servicii de consultanta pentru integrarea noilor tehnologii digitale īn productia si post-productia de sunet şi video.

Īn anul 2003 am produs prima macara de filmare cu brat de 2.5m construita inventiv din materiale usoare, modulare care să permită o manevrare usoară si mobilitate maxima. Imbinind cunostinte de electronica si abilitati mecanice am completat această macara cu un cap de filmare cu telecomanda si accesorii de camera. Ansamblul a realizat multiple filmari la productii de succes. La cererea producatorilor am proiectat si realizat o a doua macara pentru filmari de la inaltimi de 12m. Seria echipamentelor s-a completat cu alte dispozitive electro-mecanice pentru filmari speciale subacvatice, din elicopter, s.a.
Īn acelaşi an am finalizat primul proiect hardware / software bazat pe microcontrollerul C51 din care a rezultat un pupitru-remote de mixaj audio integrat īn Software-ul de editare audio Digigram Xtrack Suite. Ca integrator de sistem al placilor audio profesionale Digigram am realizat şi un program de broadcast īn statiile de emisie radio.

Odată cu descreşterea interesului la nivel naţional pentru Industria Cinematografică din anii ce au urmat, firma şi-a reorientat activitatea către producţia de software - īn principal software pentru automatizari de masura si control pt procese industriale - realizānd īn cooperare cu beneficiarii nostri produse compatibile cu cerinţele actuale ale industriei.
Seria digitAdd se află in dezvoltare continuă şi se imbogateste cu facilităţi noi zi de zi. Urmarim permanent tehnologiile curente si viitoare şi incercam sa ţinem pasul cu ritmul de dezvoltare al acestora.
Folosim experienta dobindita de echipa noastră de ingineri pentru proiectarea şi instalarea sistemelor complexe de automatizari.

Īn prezent dezvoltam software la cerere īn toate mediile īn care putem sa ne aducem contribuţia pentru eficientizarea activitatii beneficiarilor nostri.

[HOME] [DESPRE NOI] [PRODUSE] [SERVICII] [MAGAZIN] [SUPORT]

©2008 ELectric Film S.R.L.