Despre noi

Electric Film SRL este o companie privată română cu o experienţă de peste 12 ani, care oferă designul complet, producerea şi instalarea sistemelor de control pentru automatizari industriale (SCADA) adaptate la cererea clientilor.Electric Film

Adaptabilitatea, competenta si profesionalismul personalului nostru ne-au condus la stabilirea unor relatii strânse de lucru cu alte companii din domeniu care detin pozitii importante în ierarhia mondialã a producãtorilor de aparatura pentru automatizari.

Mai multe detalii in pagina principala de produse sau in site-ul de automatizari.

Alte link-uri utile in pagina de Contact.

Activitatea principala a firmei este dezvoltarea de programe informatice (software).
Oferim o gama variata de solutii “la cheie” in domeniul automatizarilor proceselor de productie pentru monitorizare temperatura, umiditate, presiune, greutate sau alte marimi convertite in semnale electrice si suntem gata oricind sa extindem funcţionalităţile aplicatiilor noastre potrivit exigentelor oricarui client.
Folosim tehnologiile Microsoft Visual Studio, .NET Framework precum si baze de date relationale MySQL, Firebird. Am conceput aplicatiile noastre pentru a fi scalabile si a avea costuri cit mai reduse la beneficiari.
Acceptam si alte provocari ale dezvoltarii software si realizam programe in domenii adiacente automatizarilor: CRM, ERP, programare website sau e-commerce.

Suntem integratori de sisteme si reselleri pentru întreaga gama de produse realizate de EZAutomation (SUA) pentru automatizări industriale începând cu display-uri robuste HMI, monitoare flat, display-uri electronice cu led de mari dimensiuni şi pînă la automate programabile PLC cu funcţiuni complexe.
Avind la baza conceptul de modularitate si permitind astfel configurarea optima a sistemelor, automatele programabile oferite prin intemediul producatorului american concureaza si depasesc marea majoritatea a producatorilor consacrati în România.

Oferim beneficiarilor noştri posibilitatea achiziţionării unui sistem competitiv, complet, destinat unei retele complexe SCADA.
Având controlul intregului lanţ atit software cit şi hardware, clienţii nostri pot beneficia de automatizari cu module functionale care se armonizează perfect intre ele, sunt flexibile, scalabile la dezvoltări ulterioare şi un suport tehnic adecvat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *