Categorii

Produse noi

Toate produsele noi

Oferte speciale

Toate promotiile

Information

Producatori

Buletin informativ

Furnizori

Toate informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi administrate in conditii de maxima siguranta, folosind certificat RapidSSL 128bit.
Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) si server astfel incat informatiile transferate intre browser si server sa nu poata fi interceptate.
Datele dvs. vor ramane strict confidentiale si nu vor fi vandute, reutilizate, inchiriate sau dezvaluite tertilor.

Acestea vor fi folosite doar in scopul realizarii actului comercial dintre electricfilm.eu si clientii sai, al comunicarii cu acestia privind evolutia si starea comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea siteului si a ofertelor acestuia.

electricfilm.eu poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletter, poate trimite felicitari si alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat datele sale personale siteului electricfilm.eu, in cadrul procesului de inregistrare in vederea cumpararii de produse, poate cere ca acestea sa fie sterse din baza de date a electricfilm.eu, trimitand un email la electricfilm.eu@gmail.com

Informatiile dumneavoastra, cu caracter personal, pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si a altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.